Stegt vildand (Stegeso)
Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand Indsendt : Red : |
|
|
Læg vildænderne i mælk 1 døgn.
Tør dem godt og gnid dem med salt og peber. Læg dem i den gennemfugtede stegeso. Anbring spækskiverne på ændernes bryst og hold det fast med kødpinde. Lav en afbagning af fedtstof, mel, suppe og fløde og hæld det over ænderne. Steg dem ved 200 grader i 1 ¾ til 2 timer. Stegetiden afhænger af hvor mørt kødet er. Smag saucen til med gele og giv smørristede små faste kartofler til foruden en waldorfsalat eller en grøn salat. |
|
Opskriften er vist 53032 gange,
og udskrevet 1203 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Hans - 2010-06-26 11:25:45 Det med at bardere ænderne, er slet ikke nødvendigt, for de er fede nok i sig selv. Hvis man absolut vil have den gode smag af bacon med, er det meget lettere at fylde hakket bacon ind i ænderne og lukke med kødpinde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne