Sprængt kalvetunge med grønsager (Stegeso)
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvetunge Indsendt : Red : |
|
|
En sprængt tunge skal i almindelighed ikke vandes ud, men spørg slagteren om hvor salt den er, og om den bør udvandes.
Skyl den sprængte tunge og læg den på siden i den gennemfugtede stegeso.
Hæld vandet ved og kom suppevisken i.
Kog tungen ved 200 grader i ca 1 time.
Vend den og kom de småtskårne grønsager i. lad tungen mørne endnu ca. 1 time.
Tag den op og flå den.
Jævn saucen med en smørbolle af mel og fedtstof.
Smag stuvningen til og kom meget hakket persille i.
Skær tungen i skiver og kom den tilbage i grønsagsstuvningen.
Der kan kommes ærter i, men de må kun koge med i ca. 5 minutter til sidst.
Der kan serveres hvide kartofler til.
|
|
Opskriften er vist 13687 gange,
og udskrevet 291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer ove - 2011-01-26 16:52:02 persille er ikke godt til en sådan ret .ærter er en smagssag . Men man skal bruge revet muskat til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne