Ungarske fiskefileter (Stegeso)
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Oprindelsesland : Ungarn Indsendt : Red : |
|
|
Læg halvdelen af baconskiverne i bunden af den gennemfugtede stegeso.
Kom fiskefileterne over og strø paprika på.
Vær varsom med salt, da fisken får smag af det salte bacon.
Læg et lag baconskiver over fisken og drys grofthakket løg på.
Rør fløden op med resten af paprikaen og hæld den over fisken.
Lad retten mørne ved 220 grader i ca. 45 minutter.
Spis hvide kartofler til og evt. kryddersmør.
|
|
Opskriften er vist 11287 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne