Halskam med krydderurter (Lergryde)
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam Indsendt : Red : |
|
|
Gnid kødet med salt og peber og læg det i den gennemfugtede lergryde.
Kom hvidvin ved og drys hakket løg og klippet estragon (eller anden krydderurt) på kammen.
Skær gulerødderne i småstykker og læg dem ved kødet.
Steg kammen ved 250 grader i ca. 1 ¾ time.
Stegetiden er afhængig af kødets tykkelse
Hvis der anvendes stegetermometer, skal det vise 80 grader i midten af kødet.
Lav en sauce af den siede sky, og tilsæt til sidst friskklippet estragon.
Spis små hvide, faste kartofler til.
|
|
Opskriften er vist 12334 gange,
og udskrevet 216 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Af hvilket dyr? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne