Halskam med krydderurter (Lergryde)

Halskam med krydderurter (Lergryde), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.nakkekam uden spæk
1 løg
2.5 dl.hvidvin
 estragon
2-3 gulerødder eller 250 g. karotter
 salt
 vand
 hvedemel
 
Opskrift:
Gnid kødet med salt og peber og læg det i den gennemfugtede lergryde. Kom hvidvin ved og drys hakket løg og klippet estragon (eller anden krydderurt) på kammen. Skær gulerødderne i småstykker og læg dem ved kødet. Steg kammen ved 250 grader i ca. 1 ¾ time. Stegetiden er afhængig af kødets tykkelse Hvis der anvendes stegetermometer, skal det vise 80 grader i midten af kødet. Lav en sauce af den siede sky, og tilsæt til sidst friskklippet estragon. Spis små hvide, faste kartofler til.





karakterer:
Opskriften er vist 12334 gange,
og udskrevet 216 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Af hvilket dyr?