Lam i asparges (Stegeso)
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet ud i passende stykker.
Læg det i den gennemfugtede stegeso.
Hæld vand ved og drys salt på.
Lad det mørne under låg i ca. 1½ time ved 200 grader.
Hvis det er friske asparges, der anvendes, skal de koge med i de sidste 10 minutter af kogetiden.
Henkogte asparges kommes i til sidst, så de blot varmes op i saucen.
Jævn suppen med en smørbolle af mel og fedtstof.
Piskefløden tilsættes lige inden anretningen.
|
|
Opskriften er vist 8878 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2010-06-22 10:32:17 Læg mærke til at lammebryst formentlig er med ben, så lammebov, skal der sikkert kun bruges 750 g. rent kød |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne