Fyldt ribbensteg i stegeso

Fyldt ribbensteg i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Ribbenssteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1250 g.ribensteg
12 svesker
2 æbler
 sukker
 salt
 peber
 hvedemel
 kulør
 
Opskrift:
Få slagteren til at knække ribbenene, så stegen kan lukkes sammen og rids sværen. Gnid kødet med salt og peber. Læg de udblødte svesker og æblesnitter på den ene halvdel af kødet og drys evt. lidt sukker på, hvis æblerne er meget sure. Luk kødet sammen og fæstn det med metalkødpinde. Læg stegen i den gennemfugtede stegeso. Steg den ved 250 grader i 1 ¾ til 2 timer. Stegen skal helst være så mør, at benene let kan tages ud, når stegen skæres for. Skum skyen for fedt og jævn den med mel, smag den til og farv den med kulør. Spis hvide eller brunede kartofler til.





karakterer:
Opskriften er vist 24288 gange,
og udskrevet 513 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-08-12 15:55:10
Kan det passe at den skal ha næsten to timer ved 250gr? Så er det efter min mening som briketter