Fyldt ribbensteg i stegeso
Hovedingrediens : Svinekød - Ribbenssteg Indsendt : |
|
|
Få slagteren til at knække ribbenene, så stegen kan lukkes sammen og rids sværen.
Gnid kødet med salt og peber.
Læg de udblødte svesker og æblesnitter på den ene halvdel af kødet og drys evt. lidt sukker på, hvis æblerne er meget sure.
Luk kødet sammen og fæstn det med metalkødpinde.
Læg stegen i den gennemfugtede stegeso.
Steg den ved 250 grader i 1 ¾ til 2 timer.
Stegen skal helst være så mør, at benene let kan tages ud, når stegen skæres for.
Skum skyen for fedt og jævn den med mel, smag den til og farv den med kulør.
Spis hvide eller brunede kartofler til.
|
|
Opskriften er vist 24167 gange,
og udskrevet 511 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer tantjen - 2007-08-12 15:55:10 Kan det passe at den skal ha næsten to timer ved 250gr? Så er det efter min mening som briketter |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne