Fransk hønsegryde (Stegeso)
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Skær benene ud af den rensede høne.
Det er temmeligt vanskeligt med det kan lade sig gøre.
Måske vil slagteren gøre det.
Ellers kan hønen koges først og så parterres.
Del hønsekødet ud i portionsstykker og gnid det med salt, peber og citronsaft.
Læg dem i den gennemfugtede stegeso og kom smørklatter på.
Steg kødet i ca. ¾ time ved 250 grader.
Kom de skiveskårne champignon og de udstenede oliven i og hæld hvidvinen over.
Anbring forsigtigt skiver af hårdkogte æg over hele retten.
Rul butterdejen ud og flet et låg, der lægges over, eller læg en hel plade butterdej, på som så kan pyntes med små stykker dej.
Retten skal nu stå i ovnen yderligere ca. ½ time, til butterdejen er gennembagt og lysebrun.
Den skal nok blive brun selv om låget er på gryden.
|
|
Opskriften er vist 18866 gange,
og udskrevet 284 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne