Krydret svinekam (Stegeso)

Krydret svinekam (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.svinekam uden svær ogben
1 løg
4 tomater
2 fedhvidløg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Gnid svinekammen ind i knust hvidløg, salt og peber og læg den i den gennemfugtede stegeso. Hak løget groft og kom det og de flåede tomater, der er skåret i mindre stykker, i gryden over svinekammen. Steg kammen ved 250 grader i ca. 1 ¼ time. Stegetiden afhænger af kødets tykkelse.

Hvis der anvendes stegetermometer, skal det vise 80 grader i midten af kødet. Spis pommes frites til. Skyen kan jævnes, men det er ikke nødvendigt.





karakterer:
Opskriften er vist 22417 gange,
og udskrevet 750 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu