Krydret svinekam (Stegeso)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Indsendt : Red : |
|
|
Gnid svinekammen ind i knust hvidløg, salt og peber og læg den i den gennemfugtede stegeso.
Hak løget groft og kom det og de flåede tomater, der er skåret i mindre stykker, i gryden over svinekammen.
Steg kammen ved 250 grader i ca. 1 ¼ time.
Stegetiden afhænger af kødets tykkelse.
Hvis der anvendes stegetermometer, skal det vise 80 grader i midten af kødet. Spis pommes frites til. Skyen kan jævnes, men det er ikke nødvendigt. |
|
Opskriften er vist 22417 gange,
og udskrevet 750 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne