Svensk svinekam

Svensk svinekam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.svinefilet
 
 Lage:
10 dl.vand
2 dl.salt
1 tsk.salpeter
0.5 dl.sukker
 
2 tsk.tør gul sennep
0.5 dl.brunt sukker
1 spsk.rasp
50 g.smør eller margarine
5 dl.suppe
 
 Sauce:
5 dl.sky
4 spsk.hvedemel
 kulør
 salt
 sukker
 
Opskrift:
Bland en saltlage af vand, salt salpeter og sukker og læg kødet i lagen, så det er helt dækket. Stil det på et koldt sted 1 døgn. Tør kammen af i papir fra køkkenrullen og læg den i den gennemfugtede lergryde. Rør sennep, brunt sukker og rasp sammen og læg det over kammen. Kom smørklatter på og 1 ¼ dl. vand ved. Steg kammen ved 250 grader i ca 1 ¼ time. Skyen skummes, jævnes og farves. Spis grønsager og evt. franske kartofler til.





karakterer:
Opskriften er vist 14776 gange,
og udskrevet 265 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu