Svensk svinekam
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Oprindelsesland : Sverige Indsendt : Red : |
|
|
Bland en saltlage af vand, salt salpeter og sukker og læg kødet i lagen, så det er helt dækket.
Stil det på et koldt sted 1 døgn.
Tør kammen af i papir fra køkkenrullen og læg den i den gennemfugtede lergryde.
Rør sennep, brunt sukker og rasp sammen og læg det over kammen.
Kom smørklatter på og 1 ¼ dl. vand ved.
Steg kammen ved 250 grader i ca 1 ¼ time.
Skyen skummes, jævnes og farves.
Spis grønsager og evt. franske kartofler til.
|
|
Opskriften er vist 14776 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne