Makrel i gryde (Stegeso)
Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel Indsendt : Red : |
|
|
Rens og udben makrellerne.
Læg dem i den gennemfugtede stegeso og drys fisken med salt og peber og dryp citronsaften på.
Læg kvarte tomater ved sammen med de rensede, skiveskårne champignon.
Lad retten stå under låg i ca. 45 minutter ved 220 grader.
Server denne ret med hvide kartofler og hollandaise og pynt fisken med små persillekviste.
|
|
Opskriften er vist 18744 gange,
og udskrevet 554 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne