Makrel i gryde (Stegeso)

Makrel i gryde (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2-3 makrel
 salt
 peber
0.5 citron saften heraf
6-8 tomater
250 g.champignon
 persille
 
Opskrift:
Rens og udben makrellerne. Læg dem i den gennemfugtede stegeso og drys fisken med salt og peber og dryp citronsaften på. Læg kvarte tomater ved sammen med de rensede, skiveskårne champignon. Lad retten stå under låg i ca. 45 minutter ved 220 grader. Server denne ret med hvide kartofler og hollandaise og pynt fisken med små persillekviste.





karakterer:
Opskriften er vist 18744 gange,
og udskrevet 554 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu