Pickelsteiner fiskegryde (Stegeso)
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : Red : |
|
|
Skær fiskefileterne og de skrællede kartofler i terninger.
Riv den skrællede selleri og skær gulerødderne i tynde skiver.
Riv hvidkålen fint og hak løget.
Bland det hele godt og kom det i den gennemfugtede stegeso.
Drys salt på og hæld vandet over.
Lad retten mørne under låg i ca. 1 time ved 200 grader.
Denne fiskegryde kan kun blive vellykket i en stegeso, hvor det ikke er nødvendigt at røre i den under kogningen, eller ville fisken blive fuldstændigt moset, mens kartoflerne blev møre.
Nu ligger det hele fint i gryden.
Strø hakket persille eller snittet purløg over til sidst.
|
|
Opskriften er vist 9655 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne