Schwizisk fiskegryde (Stegeso)
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Oprindelsesland : Schweiz Indsendt : Red : |
|
|
Skyl fiskefileterne og tør dem let.
Vend dem i mel tilsat salt og peber.
Brun dem et øjeblik i smørret på en pande.
Læg dem i den gennemfugtede stegeso.
Dryp halvdelen af citronsaften på.
Skær tomaterne i skiver og læg dem og grofthakket løg og krydderier på fileterne.
Dryp resten af citronsaften på.
Lad fisken mørne under låg ved 200 grader i ca. 35 minutter.
Rør melet ud med den sure fløde og jævn med det.
Kom det over fisken og drys med reven ost.
Retten skal stå ca. 10 minutter uden låg, så bliver den gylden på oversiden.
Spis løse ris til.
|
|
Opskriften er vist 9409 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne