Fiskegryde med grønsager (Stegeso)
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : Red : |
|
|
Dryp fiskefileterne med citronsaft.
Lad dem stå koldt, mens grønsagerne gøres i stand.
Skær løget i tynde skiver, gulerødderne i aflange tynde stykker og del blomkålen i buketter.
Sellerien skæres ud som gulerødderne og porrerne i tynde ringe.
Læg fiskefileterne i den gennemfugtede stegeso og salt dem.
Bland alle grønsagerne og læg dem over.
Hæld vand tilsat salt og tabasco over.
Kom evt. mere vand ved, det skal næsten dække grønsagerne.
Lad retten mørne under låg i ca. 45 minutter ved 220 grader.
Spis kartoffelmos til.
|
|
Opskriften er vist 25025 gange,
og udskrevet 1020 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (38 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne