Fiskegryde med grønsager (Stegeso)

Fiskegryde med grønsager (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.fiskefileter
1 løg
3-4 gulerødder
1 lille blomkålshoved
0.5 lille selleri
2 porrer
2.5 dl.vand
2 spsk.hakket kørvel
 citronsaft
 salt
 peber
1-2 dråbertabasco
 
Opskrift:
Dryp fiskefileterne med citronsaft. Lad dem stå koldt, mens grønsagerne gøres i stand. Skær løget i tynde skiver, gulerødderne i aflange tynde stykker og del blomkålen i buketter. Sellerien skæres ud som gulerødderne og porrerne i tynde ringe. Læg fiskefileterne i den gennemfugtede stegeso og salt dem. Bland alle grønsagerne og læg dem over. Hæld vand tilsat salt og tabasco over. Kom evt. mere vand ved, det skal næsten dække grønsagerne. Lad retten mørne under låg i ca. 45 minutter ved 220 grader. Spis kartoffelmos til.





karakterer:
Opskriften er vist 25025 gange,
og udskrevet 1020 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (38 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu