Kalveflødegullasch i stegeso
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød Indsendt : Red : |
|
|
Fjern alle sener og skær kødet i terninger.
Brun dem på panden i fedtstof og læg kalvekødet i den gennemfugtede römertopf.
Svits løgene og hæld dem ved kødet.
Kom bouillon og fløde ved og drys salt og paprika på.
Gullaschen skal stege i ca. 1½ time ved 200 grader.
Saucen jævnes med mel og farves.
Den smages evt. til med mere paprika, den må godt være kraftig i smagen.
Spis kartoffelmos eller løse ris til.
|
|
Opskriften er vist 23657 gange,
og udskrevet 717 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Morfred - 2012-01-24 14:36:25 Gullasch til fire personer med EEN TESKE mild paprika??? Prøv snarere to spiseskeer rosenpaprika (den stærke variant). En gulerod eller to i grove tern ville næppe heller gøre nogen skade her. Morfred - 2012-01-24 14:34:32 Selvom både Lonni Keita og Hanne har ret, så er det rigtige svar vist, at en Römertopf er en stegeso. Altså et ildfast fad af ubehandlet terracotta, der skal gennemvædes grundigt før brug – og ALTID stilles i en KOLD ovn. Hanne - 2008-03-04 12:19:39 En römertopf er ikke helt et indfast fad med låg. Det er et lerfad, med låg, som skal gennemblødes i vand i meget god tid, før brug. lonni keita - 2005-01-01 01:01:01 ildfast fad med låg anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvad er römertopf ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne