Diverse Hovedretter 


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
3.5 -3

Studentens livret

1.8 -4

Frankfurtermenu

4.3 -3

Stuvede kartofler med pølser

2.8 -9

Mexicansk pølsewrap

5 -1

Ungarsk gullasch med surkål

3.5 -5

Fyldt hvidkål

4.2 -5

Hvidkålsbyttel

3.8 -3

Hvidkålsret

5 -2

Surkål som i Alsace 02

3.7 -18

Kalvekoteletter i gorgonsola

4.4 -7

Kalvekoteletter i gorgonzolasauce

3.9 -7

Kalvefilet Oscar

4.7 -3

Kalvehjertesaute med urter og karry

4.7 -3

Kalvekoteletter med kold sennepssauce

3 -4

Kalvekød i wok

4 -4

Kalveschnitzel med tun sauce

4.4 -8

Saltimboca med svinemørbrad

2.1 -24

Eksotisk kalkun i stærk kokosmælk

3.6 -7

Stifado græsk gryderet med løg

1.7 -13

Moschari stifado

2.8 -4

Stifade Græsk gryderet med løg

5 -3

Savoykål med kalkunfyld

3.4 -5

Savoykål med svampefyld

3.6 -5

Fisk i savoykål med hurtig rødbedesalat

3.2 -3

Torsk i savoykål

5 -1

Fasan i savoykål

4.4 -13

Canneloni med spinat

5 -44

Pasta med blomkål

3.9 -95

T-bone steak 02

3 -20

Chateaubriand - Chateubriand

4.8 -14

Ungarsk gullaschsuppe 02

1.6 -7

Cordon Bleu med stegte nudler

4.3 -3

Kogt kalkun med sur-sød sovs

5 -7

Kalkunbryst

3.3 -4

Kalkunstrimler med Wok - Blanding

3.5 -2

Vidgås med kastaniefars

4.5 -2

Kalvemedaljon med Spinat-jomfruhummerdariole

4.4 -12

Skinkebrød (Fedtfattig)

5 -1

Skinke og grønt med mornaysauce

5 -1

Sauté af kalkunlår med porre, gulerod og te

1.8 -18

Chili con carne (Kalkun)

3.5 -2

Græsk Kalkunkølle

3.9 -5

Kalkungryde 03

5 -3

Kalkunsnitsel med avokado

5 -1

Kalkunlår i flødemyntesauce

2 -3

Kalkun med svampe 02

5 -1

Kogt kalkunvinge/skinke med gratinere bønner

4.2 -17

Skinkeschnitzler glaseret i honning og peber

4.5 -5

Skinkeschnitzler med porrekartofler

3.6 -12

Skinkeschnitzler med paprikasauce

5 -2

Kalv i wok med melon-passion-rosinsalsa

4.4 -5

Stuvet glaskål

5 -3

Halloumi med chili

4.5 -5

Bøffer med flødekogte tomater og hasselnøddepesto

5 -8

Oksefilet à la Norteña

4.5 -2

Stuffed zucchini

4.8 -2

Maccherone con zucchini (Maccheroni med squash)

4 -3

Vildtkølle med krydderurter

5 -2

Perlehøne fra Baumaniére i Les Baux i Provence

3.8 -2

Perlehøne med morkler

5 -3

Perlehøne á la Mogens Brandt

4.8 -4

Perlehønebryst med champignon og vermouth

5 -1

Stegt kylling med persille

5 -1

Kylling med asparges 02

3.3 -7

Entrecôte med krydderurter

1.2 -56

Entrecôte med marksvampe og persillesky (Fedtfattig)

4.5 -20

Entrecôte til fransk bøf

5 -7

Entrecote med appelsinsauce

3.4 -4

Roastbeef med marinerede svampe og selleri

3.3 -3

Roastbeef med ravigottedressing og salat

4.6 -5

Roastbeef med oliven

2.8 -2

Roastbeef, krydret, med melon

1.6 -9

Roastbeef med porretærte og rødvinssauce

3.5 -3

Caneloni med ricottaost, spinat og basilikum

4.5 -3

Persillerødder med kikærter

4 -7

Vegetar pasta - med pinjekerner og timian

5 -1

Fricandeau

3.5 -3

Vegetariske kåldolmer

3.5 -6

Skinkeschnitzel med paprikasovs

1.9 -6

Paprika kylling med løse ris

4.5 -2

Nøddepaneret stegeflæsk

3.2 -6

Kyllingebryst med sauterede grøntsager

4.5 -11

Kylling med øl

2 -3

Kalvebrisler

5 -3

Farseret vagtel med jomfruhummer og hummer sauce

5 -1

Gennemstegt strudsesteg - tilberedes i gryde

5 -2

Grydestegt Sruds

5 -1

Herregryde af strudsehals

5 -1

Hvidvinsmarineret strudsefilet i svampesauce

4.8 -2

Strudse Osso Buco

4 -2

Rødvinsmarineret Strudsefilet

5 -1

Strudse-filét i estragonsauce

4.4 -13

Strudse-steaks med bacon

5 -1

Strudse-steaks med druesauce og kartoffelgratin

4.5 -2

Strudse-steaks med pebersauce

4.5 -2

Strudse-steg med bigarde- sauce

5 -1

Strudse-steg med rødvinssauce

3.2 -5

Sprængt oksebryst med peberrodssauce

5 -1

Portobello fyldt med kikærter og rodfrugter

1.3 -30

Svampepaneret Limousine Tykstegsbøf



forrige    

næste