Stuvede kartofler med pølser
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : Red : |
|
|
Kog de skrællede kartofler og skær dem i skiver.
Smelt smørret og rør det sammen med melet. Spæd med kogende mælk og fløde
(dette er en smørbolle). Kog det godt igennem og bland kartoflerne i. Smag til med salt og peber.
Server de stuvede kartofler i en skål og drys med purløg og/eller persille
Server dem med kogte pølser fra Gøl. De kogte pølser kan også tilsættes stuvningen.
|
|
Opskriften er vist 16646 gange,
og udskrevet 247 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Hest - 2008-11-01 09:30:20 Den her ret får jeg til fødselsdag hvert eneste år. Der findes ikke meget bedre og let mad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne