Torsk i savoykål
Hovedingrediens : Kål - Savoykål Indsendt : Red : |
|
|
Torskefileterne skylles af og skæres i 6-8 stykker.
De sorte oliven hakkes til en grov masse sammen med olivenolien.
Savoykålets blade skilles, skylles og koges i vand indtil de bliver lettere bløde.
Torskestykkerne placeres på hvert sit blad og krydres med salt og peber. Olivenblandingen fordeles med lidt på hvert torskestykke og bladene foldes sammen om fisk og olivenblanding.
Torske-pakkerne placeres i et ildfast fad. Halve cherrytomater lægges langs kanterne. Hvidvin hældes over pakkerne og det ildfaste fad dækkes med folie.
Torskefadet sættes i ovnen ved 185 grader i omkring 25 minutter.
Torske-pakkerne serveres med ris og de halve cherrytomater, som er blevet bløde efter turen i ovnen.
|
|
Opskriften er vist 16845 gange,
og udskrevet 518 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne