Torsk i savoykål

Torsk i savoykål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Savoykål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5-600 g.torskefilet
100 g.sorte oliven
3 spsk.koldpresset olivenolie
 Salt
 peber
6-8 bladeSavoykål
300 g.cherrytomater
0.5 dl.hvidvin
 
Opskrift:
Torskefileterne skylles af og skæres i 6-8 stykker. De sorte oliven hakkes til en grov masse sammen med olivenolien. Savoykålets blade skilles, skylles og koges i vand indtil de bliver lettere bløde. Torskestykkerne placeres på hvert sit blad og krydres med salt og peber. Olivenblandingen fordeles med lidt på hvert torskestykke og bladene foldes sammen om fisk og olivenblanding. Torske-pakkerne placeres i et ildfast fad. Halve cherrytomater lægges langs kanterne. Hvidvin hældes over pakkerne og det ildfaste fad dækkes med folie. Torskefadet sættes i ovnen ved 185 grader i omkring 25 minutter. Torske-pakkerne serveres med ris og de halve cherrytomater, som er blevet bløde efter turen i ovnen.





karakterer:
Opskriften er vist 16845 gange,
og udskrevet 518 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu