Perlehøne fra Baumaniére i Les Baux i Provence
Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehøne hel Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Perlehønen krydres indvendig med salt og peber, og steges i smør ca 1/2 time. Overhæld den flittigt med saft, så den ikke bliver tør, især på lår og kugleben.
Når hønen er mør, flamberes den i cognac, hvorefter den tages op og holdes varm. Stegegryden afkoges med en tør fransk vermouth (Noilly Prat), Martine kan bruges. Der spædes nu med piskefløde og indisk karry. Saucen efterkrydres, tilsmages og koges ind til en ret tyk konsistens. Man kan evt. tilsætte et par spsk. creme fraiche og krydre med det tredie krydderi, men pas på at saucen ikke skiller. Skiveskårne, smørkogte champignons tilsættes, og perlehønen lægges tilbage i gryden, Overhæld let med sauce før serveringen, direkte i gryden. Tilbehør: Serveres med bagte kartofler. |
|
Opskriften er vist 14309 gange,
og udskrevet 357 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne