T-bone steak 02

T-bone steak 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - T-Bone

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 T-bone steak
 
 Margarine
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kødet ridses i kanten enkelte steder så det ikke krøller sammen, skal kunne ligge fladt. Panden varmes op til den er gloende hed, uden fedtstof. Kødstykkerne brunes på begge sider hurtigt, uden salt og krydderrier.

Derefter kommes margarine på panden - varmes lidt til det er lysebrun - kødet drysses med salt og peber, og steges i 3 minutter på hver side.

Serveres eventuelt med bagte kartofler eller flütes, grønsager, majs og ærter og dressing.





karakterer:
Opskriften er vist 39297 gange,
og udskrevet 768 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (95 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-12-04 22:06:43
t-bone er det stykke hvor der er mørbrad på den ene side og filet på den anden (det smalle ben midt imellem) hilsen edith,