T-bone steak 02
Hovedingrediens : Oksekød - T-Bone Indsendt : Red : |
|
|
Kødet ridses i kanten enkelte steder så det ikke krøller sammen, skal kunne ligge fladt.
Panden varmes op til den er gloende hed, uden fedtstof.
Kødstykkerne brunes på begge sider hurtigt, uden salt og krydderrier.
Derefter kommes margarine på panden - varmes lidt til det er lysebrun - kødet drysses med salt og peber, og steges i 3 minutter på hver side. Serveres eventuelt med bagte kartofler eller flütes, grønsager, majs og ærter og dressing. |
|
Opskriften er vist 39297 gange,
og udskrevet 768 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (95 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-12-04 22:06:43 t-bone er det stykke hvor der er mørbrad på den ene side og filet på den anden (det smalle ben midt imellem) hilsen edith, |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne