Eksotisk kalkun i stærk kokosmælk
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Indsendt : Red : |
|
|
Blend løgene sammen med olie, ingefær, citron græs, rød chili, til det har en ensartet konsistens.
Drys gurkemeje på kalkunen og rør det godt sammen. Varm lidt olie i en gryde og tilsæt den blendede masse. Rør godt rundt ved svag varme til det får en gylden farve i ca.10-15 min. Derefter tilsættes kalkunen og steges i ca.10 min. Tilsæt kokosmælken, basilikum, koriander og salt, lad den stå og simre uden låg til kalkunen er mør. Server med kogte ris og lime. Tips: Hvis du ikke er til stærkt mad - så brug kun en 1 rød chili. |
|
Opskriften er vist 19450 gange,
og udskrevet 802 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (24 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-08-30 14:37:07 Thaibasilikum smager som en blanding af mynte og anis. Meget brugt i vietnamesisk køkken. Kamilla - 2007-06-29 20:33:10 Louise - der er noget, der kaldes thaibasilikum, så basilikum er altså ikke helt ukendt i det asiatiske køkken.. Torben - 2005-01-01 01:01:01 Kokosmælk saltet - ha, og så kalder du dig kok :) Lillian - 2005-01-01 01:01:01 Den kokosmælk jeg køber er altså heller ikke salt!! JR - 2005-01-01 01:01:01 Er kokosmælk salt!? det har jeg aldrig oplevet! Kokken - 2005-01-01 01:01:01 Der skal ikke salt i. Kokosmælk indeholder en del salt, så retten bliver for oversaltet hvis der pludselig skal salt i. Louise - 2005-01-01 01:01:01 Lidt dumt at komme basilikum i en asiatisk inspireret ret. Der er noget der hedder smagsforvirring! Koriander ville have været mere passende. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne