Kalvekoteletter i gorgonzolasauce

Kalvekoteletter i gorgonzolasauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kalvekoteletter
200 gramgorgonzolaost
2.5 dl.tyk bechamelsauce
2 løg
75 gramchampignon
1 spsk.sennep
1 fedhvidløg
 Salt
 peber
 olivenolie
 
Opskrift:
Steg champignonerne i olie med hvidløget. Steg kalvekoteletterne. Samtidig steg løgene brune tag dem af kogepladen tilsæt bechamel saucen, gorgonzolaen, senneppen og champignonerne. Rør det sammen til passende konsistens. Læg kalvekoteletterne i et ildfast fad der er smurt med smør og fordel saucen over koteletterne. Brun derefter i ovnen uden at det brænder på. Serveres rygende varmt.





karakterer:
Opskriften er vist 25925 gange,
og udskrevet 1005 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu