Kalvekoteletter i gorgonzolasauce
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Steg champignonerne i olie med hvidløget. Steg kalvekoteletterne. Samtidig steg løgene brune tag dem af kogepladen tilsæt bechamel saucen, gorgonzolaen, senneppen og champignonerne. Rør det sammen til passende konsistens. Læg kalvekoteletterne i et ildfast fad der er smurt med smør og fordel saucen over koteletterne. Brun derefter i ovnen uden at det brænder på. Serveres rygende varmt.
|
|
Opskriften er vist 25925 gange,
og udskrevet 1005 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne