Fyldt hvidkål
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Et stort hvidkålshoved gøres i stand. Ved stokenden afskæres et låg og med en kniv eller en ske udhules hovedet, således at der bliver en skal på ca. 3 cm tykkelse.
I det udhulede kålhoved kommes en kødfars af ovennævnte ingre- dienser. Låget lægges på og bindes fast med et tyndt hvidt klæde. Kålhovedet koges derefter i saltet vand i ca. 3 timer. Kålhovedet serveres udskåret sammen med den udtagne kål og med smeltet smør. Eventuelt en sauce lavet af kogevandet sammenrørt med lidt mælk. |
|
Opskriften er vist 39290 gange,
og udskrevet 427 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne