Kalveschnitzel med tun sauce

Kalveschnitzel med tun sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.kalveschnitzel
1 dåsetun i vand
1 dl.kogende hønsebouillon
0.5 dl.olivenolie
7 spsk.kapers
150 g.nippede grønne bønner
 salt
 peber
 
Opskrift:
Steg kødet i lidt at olien to-tre minutter på hver side. krydr med salt og peber.

Blend tun med den kogende bouillon og resten af olivenolien. Smag til med salt og peber. Hæld saucen henover det stegte kød, drys med kapers og server med kogte bønner.





karakterer:
Opskriften er vist 13689 gange,
og udskrevet 268 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu