Kalveschnitzel med tun sauce
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Steg kødet i lidt at olien to-tre minutter på hver side. krydr med salt og peber.
Blend tun med den kogende bouillon og resten af olivenolien. Smag til med salt og peber. Hæld saucen henover det stegte kød, drys med kapers og server med kogte bønner. |
|
Opskriften er vist 13689 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne