Kogt kalkun med sur-sød sovs
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : Red : |
|
|
Bring vandet i kog med krydderierne og suppeurterne og lad det koge under låg 4 min. Kom kalkunkødet i og bring det til kogepunktet lad det simre i ca. 30 min. Det skal kun pochere, så det ikke
bliver tørt (altså ikke bulderkoge Afkøl suppen, skum fedtkagen af.
Til sovsen bringes suppen i kog og jævnes med maizenamel udrørt i lidt vand. Smages til med eddike og sødemiddel. Serveres med kogte grøntsager, evt. porrer, gulerødder, broccoli |
|
Opskriften er vist 21094 gange,
og udskrevet 307 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne