Skinkebrød (Fedtfattig)
Hovedingrediens : Svinekød - Røget skinke Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Rør gæren ud i det lunkne vand. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. ½ time. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Rul dejen ud til en plade (ca. 30 x 50 cm). Fyld: Smør osten ud på hele pladen og fordel herpå skinkestrimler, krydderi og purløg. Luk dejen om fyldet fra den lange side således: Fold først 1/3 af dejen ind over fyldet - og dernæst den anden 1/3. Fold enderne op. Læg skinkebrødet med lukningerne nedad på en plade med bagepapir. Lad brødet efterhæve tildækket i ca. ½ time. Pensl med æg, rids brødet og drys med groft salt. Bag skinkebrødet midt i ovnen. Tips: Skinkebrød kan serveres som natmad eller en lun snack til et glas øl. Skinkebrød kan også serveres som et let aftensmåltid med salat til. |
|
Opskriften er vist 26824 gange,
og udskrevet 951 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Karina - 2010-01-19 12:08:02 Æggeblommer er ikke fedtfattige - nej! Men de de skal jo ikke i brødet - blot bruges til pensling - i øvrigt sammenpisket med hviden. Mombay - 2010-01-16 07:45:19 Smager også godt med Cheasy friskost med tomat og krydderier. Jeg blandede den om med Cheasy friskost natural, og det var ungerne helt vilde med. Hanne - 2005-01-01 01:01:01 ca. ½ time ved 200 grader Tes - 2005-01-01 01:01:01 Fedtfattig er den nu ikke..... 9% friskost er ikke fedtfattig... prøv at regne fedtenergiprocenten ud og ikke kun fedtprocenten!! Æggeblomme er heller ikke fedtfattig. Natalie - 2005-01-01 01:01:01 Medlidt porre, er den helt perfekt Lene - 2005-01-01 01:01:01 Hvor mange grader og hvor længe? Gitte - 2005-01-01 01:01:01 Vi holder meget af dette nemme skinkebrød lb - 2005-01-01 01:01:01 Hvor mange grader skal ovnen være, og hvor længe skal de have?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne