Cordon Bleu med stegte nudler

Cordon Bleu med stegte nudler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
10 stk.Cordon Bleu
 
400 g.Frisk pasta (Tagliatelle)
200 g.Løg - skiver
3 fedHvidløg
1 stk.Rød peber
4 spsk.Jordnøddeolie
250 g.Hvidkål - fint snittet
8 stk.Forårsløg - snittet
2 spsk.Valnødder
2 spsk.sojasauce
 
 
Opskrift:
Gordon Bleu varmes i ovnen ved 200 grader C. i ca. 15 min.

Pastaen koges i let saltet vand tilsat lidt olie. Hæld vandet fra nudlerne og skyld dem i koldt vand.

Løg, hvidløg og rød peber svitses til løgene er bløde. Tilsæt hvidkål, forårsløg og hakkede valnødder.

Forsæt under omrøring til grøntsagerne er møre, men sprøde. Tilsæt nudler og smag til med soyasauce.





karakterer:
Opskriften er vist 15139 gange,
og udskrevet 216 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
nudlerne er lig med pasta

  -   2005-01-01 01:01:01
hvor er nudlerne???