Foliestegt hamburgerryg med majssalat
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Indsendt : Red : |
|
|
Skindet trækkes af hamburgerryggen. Hvis kødet er så godt som fedtfrit, smøres et tyndt lag smør/margarine på oversiden. Hamburgerryggen lægges på et rigeligt stort stykke folie. Krydderierne knuses let i en morter og drysses over kødet, som lægges i et ovnfast fad.
Hamburgerryggen stilles i ovn ved 180-200 grader i ca. 1½ time. ( Tilsæt en smule vand i bunden af fadet ). Den færdigstegte hamburgerryg skæres i skiver, anrettes med kogt broccoli og serveres med madeirasauce, majssalat og evt. kartofler. Madeirasauce: Bouillon smages til med madeira, lidt tomatpure, evt. lidt salt og jævnes med en smørbolle ( 1 spsk. smør og 1 spsk. mel ). Evt. sky fra folien tilsættes saucen. Majssalat: salathoved snittes i strimler, skylles, afdryppes og anrettes med afdryppede majskerner samt kolde, løse ris. Dressing: 1 tsk. karry røres ud i 1 spsk. fløde. Blandes i 1 dl mayonnaise og smages til med lidt tomatketchup og vineddike. |
|
Opskriften er vist 37397 gange,
og udskrevet 1178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer jimmi - 2012-07-21 19:26:38 hamburgerrygen skal pakkes ind i folie Heidi Jakobsen - 2005-01-01 01:01:01 Jeg forstår altså ikke helt, hvad man skal med det der folie. Skal man bare lægge det i fadet under, eller pakke kødet ind eller hvad? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne