Entrecote med appelsinsauce
Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote Indsendt : |
|
|
Tag kødet ud af køleskabet i god tid, så det får stuetemperatur.
Vask appelsinen i lunkent vand og riv skallen. Skær derefter hinde-frie filéter ud. Tør kødet af og opvarm fedt-stoffet på en pande. Steg kødet ved stærk varme, ca. 3 min på hver side. Tykkelsen bestemmer stegetiden. Drys med salt og peber. Tag kødet af panden og bold det varmt. Hæld sherry og bouillon på panden og bring det i kog. Pisk smørret i, i små klumper, til saucen jævner. Tilsæt appelsinskal og appelsinfiléter. Servér kødet på et spejl af appelsinsauce. |
|
Opskriften er vist 18365 gange,
og udskrevet 282 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer AM - 2012-02-26 10:28:42 Hvad foreslår du som tilbehør bina - 2011-01-24 18:32:49 lækker ret, smagte dejligt. Jeg havde desværre ingen sherry, men det kan også undværes. Jeg vil helt sikkert bruge denne opskrift igen. Finn Jørgensen - 2005-01-01 01:01:01 lydder som en god frisk ret, jeg prøver denne i aften,.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne