Fyldt hvidkål på italiensk
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Yderbladene på hvidkålshovedet fjernes, og der skæres et låg (de øverste 4 - 5 cm) af kålen. Kålhovedet og det afskårne låg koges i letsaltet vand, der dækker, i 2 - 3 minutter. Kålen drypper af med bunden i vejret.
Farsen: Der laves en hvid sovs af margarine, mel og mælk, og sovsen afkøles. Den hakkede skinke ristes lysebrun på en pande og afkøles. Skinke, sovs, hakket kalve-/svinekød, æggeblomme, ost og krydderier røres sammen til en ensartet masse. Farsen lægges mellem kålbladene med en ske, uden at bladene fjernes fra stokken. Hovedet skal forblive som et helt hoved. Det er lettest, når der startes midt i kålhovedet. Læg hvidkålslåget på og bind det på plads med ufarvet bomuldsgarn uden at stramme for meget til. Farsen skal kunne udvide sig lidt. Kålen brunes i en stegegryde i smør eller olie. Der hældes lidt bouillon ved, og et tætsluttende låg lægges på. Kålen steges ved svag varme, til den er mør. Så er farsen også færdig. Kålen tages op på et stort, dybt fad, og bomuldsgarnet fjernes. Stegeskyen jævnes lidt, smages til og hældes over kålen. Ved udskæringen er det nødvendigt med en stor, skarp kniv og en stegegaffel til at støtte med. Serveres med groft brød til. |
|
Opskriften er vist 22101 gange,
og udskrevet 294 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne