Kylling med øl
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen på 200 grader. Kartoflerne vendes i lidt olie i et ildfast fad, drys med salt, og bag til kartoflerne er gode og har en smuk farve. Imens tilberedes kyllingen.
I en skål blandes kyllingekødet med Hoisinsovsen, og krydres med peber (sovsen er salt). Champignonerne ristes let på en pande eller i en støbejernsgryde i smør - tages op, så de ikke skrumper for meget. Der tilføres en passende mængde olie, og kyllingekødet brunes i panden/gryden. Når kødet ser mørkt og lækkert ud, kommes den halve Røde Tuborg i, som ikke allerede er blevet drukket. Der simres, til der opnås en sauceagtig konsistens (sådan lidt tyk, mørk og kraftfuld). Piskefløden kommes i, og der koges videre ved god varme til saucen bliver sovset - herefter kommes champignoner tilbage i retten, og der røres med en ske. Når kartoflerne er færdige, er kyllingen klar til servering. Tips: Hoisin Sovs fås i kinesiske specialforretninger og velassorterede supermarkeder. Kan erstattes med sød indonesisk ketjap eller Østerssovs. Rød Tuborg kan erstattes af anden god dansk lagerøl. |
|
Opskriften er vist 15601 gange,
og udskrevet 275 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Kjell - 2008-09-27 19:05:52 Ved at tilsætte 2-3 fed hvidløg bliver det ikke ringere anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hoisin sauce er en relativt tyk og lidt sød soyabaseret sauce. Det kan købes færdigt i de fleste asiatiske forretninger. Morten Würgler - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god, mangler lidt tilbehør |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne