Entrecôte til fransk bøf
Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret og brun bøfferne på begge sider, når smørret er gyldent. Drys salt og peber på. Dæmp varmen og steg bøfferne 2-3 min. på hver side, afhængig af hvor røde de skal være.
Serveres med en skive citron og lidt persillesmør ovenpå samt, harricot vert og pommesfrites. Kan også serveres ledsaget af en hjemmelavet bearnaisesauce. |
|
Opskriften er vist 27675 gange,
og udskrevet 372 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne