Rødvinsmarineret Strudsefilet
Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet Indsendt : |
|
|
Kødet marineres i rødvinen tilsat krydderier, løg og gulerod i ca 4 timer.
Kødet lægges i et ildfast fad med lidt af marinaden og steges ved 180 gr. til stege-termoeteret viser 57 gr. (centrumtemp.) Hviler tildækket i ca 15 min. Resten af marinaden koges til gulerødder og løg er møre. Jævnes med maizena udrørt i vand og smages til med salt og peber Serveres med salat og kartofler. |
|
Opskriften er vist 7220 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne