Fasan i savoykål
Hovedingrediens : Kål - Savoykål Indsendt : Red : |
|
|
Udblød brødet i fløden. Skær brystfileter fra og tag så meget kød af lår og overlår som muligt. Brun brystfileterne i smør, 2 min. på hver side og krydr dem med salt og peber. Hak resten af kødet (ca. 300 g) i foodprocessor og rør det med 1 tsk. salt, æg, udblødt brød, valnøddekerner, timianblade og groft peber. Lad farsen hvile lidt.
Tænd ovnen på 200°. Blancher kålbladene og dup dem tørre i et viskestykke. Skær lidt af den grove streng, uden at ødelægge bladet. Fordel farsen på kålbladene og læg et fasanbryst på hver. Luk bladet omkring fars og bryst og læg pakkerne med samlingen nedad i et smurt ovnfast fad. Intervalsteg dem: 10 min. i ovnen, 10 min. uden for ovnen og igen 10 min. i ovnen. Anret med aspargeskartofler, sauce kogt på skroget og Majroer i tranebærkompot Fond af skroget: Knus skroget lidt, brun det i en gryde med lidt urter. Dæk med vand, bring det i kog og skum af. Lad det koge for svag varme en times tid. Si fonden og kog den ind til god smag. Sauce af fonden: Jævn fonden med lidt majsstivelse udrørt i koldt vand, kog den igennem, tilsæt lidt smør og smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 11112 gange,
og udskrevet 247 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne