Roastbeef med ravigottedressing og salat
Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Roastbeef:
Stegetid for kød: Ca. 45 min. ved 175 grader C. Brun kødet på alle sider i gyldent smør i en pande - ca. 3 min. ialt. Læg kødet i en lille bradepande, og sæt evt. et stegetermometer i siden på stegen. Drys med salt og peber. Kog panden af med vandet og hæld det ved kødet. Steg midt i ovnen. Mål stegens centrumstemperatur efter ca. ½ time - den skal være 55° (rosa). Steg evt. kødet færdigt og tag det ud af ovnen. Lad stegen hvile tildækket i ca. ½ time. Skru op for ovnen til 250°. Bagte kartofler: Bagetid for kartofler: Ca. ½ time ved 250°. Bring imens vand og salt i kog i en stor gryde. Skrub kartoflerne godt og kog dem i vandet i ca. 5 min. Hæld vandet fra og fordel kartoflerne på en plade med bagepapir. Bag kartoflerne midt i ovnen mens stegen hviler. Ravigottedressing: Vend cremefraiche, ravigottesauce, salt og peber sammen. Pisk fløden til et let skum, og vend det forsigtigt i blandingen. Lad dressingen trække tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til. Anret spinat, salat og ærter på et serveringsfad. |
|
Opskriften er vist 21926 gange,
og udskrevet 437 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne