Oksefilet à la Norteña
Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet Indsendt : Red : |
|
|
Start med saucen:
Rens chilierne og skær dem i strimler. Varm olie og smør på en pande og steg løg og chilier ved middelstærk varme i ca. 5 minutter til løgene er gyldenbrune. Hak tomaterne og tilsæt dem sammen med det meste af deres saft. Smag til med salt og peber mm. og lad saucen snurre sagte i 1/2 time til den tykner. Smag på den igen og tilsæt evt. lidt chili sauce. Saucen kan evt. laves i forvejen. 1 kvarter før servering skæres bøffer og bacon i strimler på 1 1/2 - 2 cm bredde. Varm en tykbundet pande op, steg baconstrimlerne sprøde og tag dem op på et stykke køkkenrulle. Hæld olien på panden og steg løgene gyldne, tilsæt så kødstrimlerne og steg dem med i 3-5 minutter. Rør ofte rundt i panden. Drys med krydderier. Hæld pandens indhold i en lav serveringsskål og hold det varmt. Hæld saucen på bøf-panden, lad den koge op og bland bacon-strimlerne i. Hæld saucen over kødet, pynt med Jalapeño strimler. |
|
Opskriften er vist 23811 gange,
og udskrevet 293 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne