Hvidkålsret

Hvidkålsret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 lillehvidkålshoved
30 g.margarine
 karry
500 g.flæskesmåkød
250 g.champignoner
2 gulerødder
250 g.kogte varme løse ris
250 g.cocktailpølser
 Salt
 peber
3 dl.vand
 
 
Opskrift:
Snit hvidkålen. Smelt margarinen, svits karry deri. Brun flæskesmåkødet. Tilsæt de øvrige ingredienser, undtagen champignoner og ris. Småkoger under låg i ca. 1 time. Tilsæt champignoner 10 min. efter 50 min. Inden servering røres de løskogte varme ris i.

Serveres varm med flûtes.





karakterer:
Opskriften er vist 24306 gange,
og udskrevet 537 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-03-29 17:15:25
ris eller katofler