Strudse-steaks med bacon
Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak Indsendt : |
|
|
Steaksende kryders med salt og peber og steges på panden ca.
2 - 3 minutter på hver side.
Anrettes i et ovnfast fad og dækkes med sølvpapir. Champignon og bacon skæres i tynde skiver, steges på panden og hældes over steaksene. Osten skæres halv over og lægges på hver sin steaks. Sættes i en forvarmet ovn v. 225 gr. i 10 minutter. Sauce: Den overskydende kødsaft hældes fra fadet på en pande og tilsættes lidt vand. Smag til med vermouth. Steaksene over hældes med vermouth-souce og serveres med kartoffelrøsti og årstidens salat. |
|
Opskriften er vist 10446 gange,
og udskrevet 368 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Jonna Theede - 2005-01-01 01:01:01 Denne opskrift er meget anbefalelsesværdig! Kødet er lækker og mørt og passer perfekt sammen med bacon og champignon! Jeg brugte en bakke med baconterninger og en pose frosne skivede champignoner. Röstikartofler på bagepapir er en rigtig god ide - det er lidt bid og sprød skorpe og de er bløde indeni. I stedet for årstidens salat, havde jeg købt en pose færdigblanding, hvori der bl.a. var tørrede tomater, bønner o.s.v. Det var en god smagsoplevelse sammen. Yderligere brugte jeg i stedet for vermouth portvin. Uanset - sovsen var pragtfuld! PRØV DEN kan jeg blot sige- og en stor TAK til Jer der arbejder med disse sider! Varm hilsen fra Jonna Theede PS Lille minus er camenbert som bliver stift i kanterne - måske revet ost er bedre. Det vil jeg bruge næste gang. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne