Canneloni med spinat
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
1 pakke Canneloniruller koges i 8-10 minutter.
1 løg i tern, 2-3 fed hakket hvidløg og 250 g hakket oksekød brunes i lidt olie. En pakke frossen hel spinat kommes i og tør op ved svag varme. Når spinaten er tøet kommes 1 æg og 35 g revet parmesanost i. Massen fyldes i de kogte rør, der lægges i et fad. 2 spsk tomatpuré røres med lidt vand og hældes over rullerne. Til sidst hældes bechamelsauce over (brug evt. færdigkøbt Mornaysauce), der drysses med revet ost og fadet sættes i ovnen i 15 - 20 minutter ved 200 grader C. |
|
Opskriften er vist 31908 gange,
og udskrevet 892 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Chriss - 2012-06-26 17:19:02 En ostesovs i stedet for bechamel er lige så god, hvis ikke bedre. DR - 2009-12-28 01:14:23 Mornay sauce kan ikke anbefales. Lav din gen bechamel. Det er nemt og meget mere i tråd med italiesnk kogekunst. Generelt.. Lav tingene fra bunden...! Pernille - 2009-03-08 13:49:55 Man kan bruge friske pastaplader til lasange som man ruller om fyldet og skærer overskydende af lægges med samlingen nedad det gør det nemmere at komme fyldet i. Anne - 2009-01-15 11:53:29 Det smager simpelthen fantastisk! Det er en ret vi vil lave mange gange fremover. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne