Stuffed zucchini
Hovedingrediens : Grøntsager - Rucolasalat - Rucola Indsendt : Red : |
|
|
Flæk zucchinierne og skrab frugtkødet ud med en ske. Hak frugtkødet. Flæk pølserne og smuldr pølsen, eller kør den igennem en kødhakker. Pølsekødet brunes i olien sammen med løg, grøn peber og hvidløg. Derefter tilsættes zucchinimosen, den hakkede tomat, oregano, persille og krydderier. Lad det stege, til det meste væske er fordampet. Sluk og rør brødkrumme, forårsløg og ost ned.
De flækkede zucchinier fyldes med pølseblandingen og stilles i ovnen 175 grader i et ildfast fad i ca 20 minutter, til osten er smeltet.
Zucchinierne kan serveres med fettucini samt Creolersauce eller Creole tomatsauce ( flåede tomater, hvidløg, Cajun Sunshine og Creole Seasoning Forberedelse: Retten kan forberedes delvis. Følg opskriften, men undlad at putte persillen i, når mosen skal koge ind. Lige før zucchinierne skal i ovnen, blandes brødkrumme, forårsløg, ost og persille i. Bemærkninger: Alt afhængig af hvor store zucchinierne er sæsonmæssigt, vil fyldet måske fylde for meget i de udhulede zucchinier. Undlader man at putte specielt osten og persillen i, vil man kunne fryse eventuelt overskydende fyld ned. Anrettet i mindre zucchinier er retten særdeles velegnet til bufet'er. Tips: Pølsen kan delvis erstattes af hakket Tassoskinke. Dog må påregnes ekstra krydderi. |
|
Opskriften er vist 5940 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne