Stuffed zucchini

Stuffed zucchini, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Rucolasalat - Rucola

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 store zucchini a ca 450 gram
350 gramcajun andouillepølse
2 dl.olie
1 lillehakket løg
1 lillehakket grøn peber
3 fedhvidløg
1 storhakket tomat
½ bundthakket persille
1 tsk.oregano
2 tsk.Go Cajun Meat krydderi
2 dl.brødkrumme
4 fintsnittede forårsløg
3 dl.Mozzarellaost
 
Opskrift:
Flæk zucchinierne og skrab frugtkødet ud med en ske. Hak frugtkødet. Flæk pølserne og smuldr pølsen, eller kør den igennem en kødhakker. Pølsekødet brunes i olien sammen med løg, grøn peber og hvidløg. Derefter tilsættes zucchinimosen, den hakkede tomat, oregano, persille og krydderier. Lad det stege, til det meste væske er fordampet. Sluk og rør brødkrumme, forårsløg og ost ned. De flækkede zucchinier fyldes med pølseblandingen og stilles i ovnen 175 grader i et ildfast fad i ca 20 minutter, til osten er smeltet.


Zucchinierne kan serveres med fettucini samt Creolersauce eller Creole tomatsauce ( flåede tomater, hvidløg, Cajun Sunshine og Creole Seasoning

Forberedelse:
Retten kan forberedes delvis. Følg opskriften, men undlad at putte persillen i, når mosen skal koge ind. Lige før zucchinierne skal i ovnen, blandes brødkrumme, forårsløg, ost og persille i.

Bemærkninger:
Alt afhængig af hvor store zucchinierne er sæsonmæssigt, vil fyldet måske fylde for meget i de udhulede zucchinier. Undlader man at putte specielt osten og persillen i, vil man kunne fryse eventuelt overskydende fyld ned. Anrettet i mindre zucchinier er retten særdeles velegnet til bufet'er.

Tips:

Pølsen kan delvis erstattes af hakket Tassoskinke. Dog må påregnes ekstra krydderi.





karakterer:
Opskriften er vist 5940 gange,
og udskrevet 131 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu