Kalkunsnitsel med avokado
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Avokadoen halveres, stenen fjernes og kødet tages ud af skallerne. Avokadokødet moses med en gaffel, røres med bouillon og smages til med mynte, salt og peber.
Kalkunsnitslerne steges på panden i margarine og drysses med salt og peber.
Stegetid: 1½-2 min. på hver side.
Panden tages fra varmen, og snitslerne hviler ca. 1 min. inden de serveres med avokadomosen.
Serveres med kartofler. |
|
Opskriften er vist 11122 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne