Ungarsk gullasch med surkål

Ungarsk gullasch med surkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 storeløg
 smør eller margarine
500 g.sauerkraut
1 kg.svinebov
½ spsk.karry
2 spsk.tomatpure
3 dl.bouillon
2 frankfurterpølser
1 dl.kaffefløde
2 spsk.maizena
 salt
 peber
 
Opskrift:
Løgene snittes og snurres i smør uden at tage farve. Surkålen med lage tilsættes og snurrer fortsat ved svag varme.

I en anden gryde svitses karry et øjeblik, inden kødet der er skåret i tern brunes. Der spædes med bouillon og krydderierne tilsættes. Kødet koges under låg og ved svag varme, til kødet er mørt, ca. 1 time.

De sidste 15 min. tilsættes kål, løg og de udskårne pølser. Maizena udrøres med fløden, og retten jævnes hermed.

Retten serveres med kartoffelmos eller brød.

Tips:

Surkålen kan erstattes med hvidkål, men der må da tilsættes lidt vand og evt. lidt eddike.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Ungarsk gullasch

karakterer:
Opskriften er vist 14380 gange,
og udskrevet 218 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu