Studentens livret
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : |
|
|
Skær løget og peberfrugten i små stykker og brun dem af i en gryde med lidt olie.
skær derefter pølserne i små stykker og tilsæt dem sammen med de hakkede tomater.
Pastaen koges al dente (ca 12 min.)
Til slut blandes pastaen med pølseblandingen og retten er klar til servering
|
|
Opskriften er vist 18008 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne