Farseret vagtel med jomfruhummer og hummer sauce
Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler Indsendt : |
|
|
Farseret vagtel:
Vagtlerne lægges i en marinade af olivenolie, sojasauce, honning samt salt og peber natten over. Rør kalkunkødet med creme fraiche, æggeblommen, salt og peber samt krydderurterne. Farsen smøres på indersiden af vagtlerne og rulles sammen. Kom derefter sølvpapir omkring og bag dem i ovnen ved 200 grader C 15–20 minutter. Hummersauce: Hummerskaller, urter og tomatpuré brunes af i en gryde til det får en gylden farve. Cognac og hvidvin tilsættes og koges i ca. 5 min. Derefter tilsættes fiskebouillonen og koges i ca. 3 timer. Bouillonen sigtes og reduceres til passende konsistens. Monteres evt. med koldt smør. Pommes flan: Kartoflerne skæres ud i tynde skiver og vendes i smeltet smør, presses sammen i små skåle og krydres med salt og peber. Bages i ovnen ved 200 grader C ca. 15 minutter. Dette serveres sammen med bagte jomfruhummere og det hele anrettes pænt på tallerken. |
|
Opskriften er vist 15048 gange,
og udskrevet 254 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Grethe - 2012-06-06 13:24:16 Det er mad for guder, kom evt. også lidt fintsnittet fennikel i sammen med de andre grøntsager |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne