Entrecôte med krydderurter

Entrecôte med krydderurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.fedtmarmoreret entrecôte
 smør
2 spsk.hakket scalotteløg
1 spsk.hakket persille
1 spsk.hakket estragon
1 fedHvidløg
1,5 dl.hvidvin
 timian
 
Opskrift:
Pres entrecôten en anelse ud, så den bliver ca. 5 cm tyk. Salt og peber den godt.

Steg kødstykket i smør til det får den ønskede farve, let rosa indeni.
Tag kødstykket op af gryden og hold det varmt.

Læg scalotteløgene og hvidløget i gryden og lad det stege et kort øjeblik. Tilsæt derefter hvidvinen og en knivspids timian. Lad det koge sammen til circa den halve mængde.

Tilsæt krydderurterne og en stor smørklat. Rør rundt. Hæld sovsen over kødstykket. Skær kødet ud ved bordet.





karakterer:
Opskriften er vist 21486 gange,
og udskrevet 262 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-30 09:33:25
"Pres entrecôten en anelse ud, så den bliver ca. 5 " Entrecote skæres af en oksefilet, og da det ikke er et helt stykke som du tilbereder her, har jeg meget svært ved at tro den skal være 5 cm tyk. en entrecote skal skæres i en tykkelse af 1,5 cam eller efter ønsket valg.