Entrecôte med krydderurter
Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote Indsendt : Red : |
|
|
Pres entrecôten en anelse ud, så den bliver ca. 5 cm tyk. Salt og peber den godt.
Steg kødstykket i smør til det får den ønskede farve, let rosa indeni. Tag kødstykket op af gryden og hold det varmt. Læg scalotteløgene og hvidløget i gryden og lad det stege et kort øjeblik. Tilsæt derefter hvidvinen og en knivspids timian. Lad det koge sammen til circa den halve mængde. Tilsæt krydderurterne og en stor smørklat. Rør rundt. Hæld sovsen over kødstykket. Skær kødet ud ved bordet. |
|
Opskriften er vist 21486 gange,
og udskrevet 262 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-01-30 09:33:25 "Pres entrecôten en anelse ud, så den bliver ca. 5 " Entrecote skæres af en oksefilet, og da det ikke er et helt stykke som du tilbereder her, har jeg meget svært ved at tro den skal være 5 cm tyk. en entrecote skal skæres i en tykkelse af 1,5 cam eller efter ønsket valg. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne