Entrecôte med marksvampe og persillesky (Fedtfattig)

Entrecôte med marksvampe og persillesky (Fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1200 g.entrecôte bøffer
 salt
 peber
 smør til stegning
0.75 dl.cognac
2 dl.rødvin
2 skalotteløg finthakket
4 marksvampe finthakket
7 dl.oksebouillon kraftig
1-2 tsk.majsstivelse
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
500 g.markchampignoner
 smør til stegning
 salt
 peber
1.5 kg.små kartofler ovnstegte
 
Opskrift:
Til persilleskyen koges vin, skalotteløg og svampe ind til en trediedel, hvorefter bouillonen tilsættes. Kog igennem, og si skyen. Smag til med salt og peber, og jævn med lidt majsstivelse. Stil til side. Steg svampene i smør, og drys med krydderier. Stil til side.

Drys bøfferne med peber, og steg dem lige inden serveringen i smør et par minutter på hver side afhængig af den ønskede stegning.

Flamber med cognac. Tag kødet fra panden, drys lidt med salt, og hold dem varme. Tilsæt stegesaft og persille til skyen, og varm den igennem. Varm svampene igennem, og server bøfferne med skyen og det øvrige tilbehør.





karakterer:
Opskriften er vist 26617 gange,
og udskrevet 736 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (56 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-04 12:05:15
fedtfattig?????????