Entrecôte med marksvampe og persillesky (Fedtfattig)
Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Til persilleskyen koges vin, skalotteløg og svampe ind til en trediedel, hvorefter bouillonen tilsættes. Kog igennem, og si skyen. Smag til med salt og peber, og jævn med lidt majsstivelse. Stil til side.
Steg svampene i smør, og drys med krydderier. Stil til side.
Drys bøfferne med peber, og steg dem lige inden serveringen i smør et par minutter på hver side afhængig af den ønskede stegning. Flamber med cognac. Tag kødet fra panden, drys lidt med salt, og hold dem varme. Tilsæt stegesaft og persille til skyen, og varm den igennem. Varm svampene igennem, og server bøfferne med skyen og det øvrige tilbehør. |
|
Opskriften er vist 26556 gange,
og udskrevet 736 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (56 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-03-04 12:05:15 fedtfattig????????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne