Chili con carne (Kalkun)
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Indsendt : Red : |
|
|
Kalkunkødet brunes på en slip-let pande i 1 spsk. olie og krydres med salt og peber. Kødet tages af varmen.
Løg, hvidløg og chili hakkes fint og svitses i resten af olien i en gryde. Peberfrugter og bladselleri skæres i tern og tilsættes. Lad grøntsagerne stege et par minutter ved høj varme. |
|
Opskriften er vist 18471 gange,
og udskrevet 551 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Sandie - 2007-02-28 10:25:03 Har prøvet det med oksekød - super ret!! Anja - 2005-01-01 01:01:01 Der står ikke så meget i denne opskrift hvad man skal gøre, men jeg har prøvet mig frem og det smager ok :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne