Strudse-filét i estragonsauce
Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet Indsendt : |
|
|
Kødet marineres i 1 dl. hvidvin i 1/2 time.
Tages op af marinaden, brunes godt i en gryde og drysses med salt og peber. Tilsæt marinade, estragon og citronsaft. Kødet simrer ved svag varme til centrum-temperaturen er 65 grader. Kødet tages op og hviler i 15 min. Skyen tilsættes resten af hvidvinen og koges ind. Piskefløden røres i, og saucen koges til den har fået en cremet konsistens. Smag til med salt og peber. Serveres med pasta og grøntsager, f.eks. gulerødder og broccoli. |
|
Opskriften er vist 5385 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne