Fisk i savoykål med hurtig rødbedesalat
Hovedingrediens : Kål - Savoykål Indsendt : Red : |
|
|
Rødbeder og æbler rives.
Marinaden røres sammen og blandes med de revne rødbeder og æbler. Salaten stilles i køleskabet indtil servering. Savoykålsbladene blancheres i ca. 2 minutter. Drypper godt af og afkøles. Rødspættefileterne blendes eller hakkes sammen løg. Æggehvider, majsstivelse udrørt i mælk, hakkede lakserester, hakket dild, salt og peber tilsættes. Det hele røres godt sammen. Fiskefarsen lægges i savoykålsbladene - ca. 1½ spsk. i hvert blad. Bladene foldes sammen omkring farsen. Fiskepakkerne dampes i fiskebouillonen med sammenføjningen nedad i en høj pande i ca. 20 minutter ved svag varme. Kartoflerne sættes over. Gulerødder og løg skæres i mindre stykker, som svitses i olien. < Grønsagsbouillon og laurbærblad tilsættes. Grønsagerne koges i ca. 15 minutter. Grønsagerne blendes, og fløden tilsættes. Der smages til med limesaft, salat og peber. Kartoflerne pilles, og sovsen opvarmes kort før servering. |
|
Opskriften er vist 22360 gange,
og udskrevet 530 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten - 2010-06-03 21:40:19 Jeg lavede den med rødspættefilet vendt i mel med salt peber og noget fiskekrydderi, og herefter stegt. Altså uden kål. Det gik fint til. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne