Roastbeef med marinerede svampe og selleri
Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef Indsendt : Red : |
|
|
Roastbeffen krydres med salt og peber.
Sættes i ovnen ved 225 C i ca. 15 min.
Temperturen sættes nu ned til 160 C og roastbeffen steges videre i ca. 25 – 30 min.
(stegetermometeret skal vise 50-55 C).
Svampe renses og skæres i kvarte.
Selleri skrælles og skæres i stave.
½ l vand, hvidløg, laurbær, citronsaft, olie salt og peberkorn bringes i kog og koges i ca. 5 min.
Svampene kommes i og koges i 2 min. hvorefter de tages op.
Herefter koges selleristavene i 2-3 min og tages op.
Væsken koges ind til ca. det halve og hældes derefter over selleri og svampe.
Lad væske og grønsagerne afkøle og drys med hakket persille.
Bag kartofler i ovnen ved 225 C i ca. 20 min til de er gyldne og sprøde.
Imens hviler roastbeefen.
Serveres med Bagekartofler, salat, groft brød. |
|
Opskriften er vist 12764 gange,
og udskrevet 366 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne