Kalkungryde 03

Kalkungryde 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kalkunbryst
50 g.smør
1 tsk.røde peberkorn i lage
1 tsk.tørret estragon
2 dl.vand
1.75 dl.cremefraiche 38%
1 tsk.groft salt
 friskkværnet sort peber
 evt. kulør
 
 
Opskrift:
Skær kalkunkødet i små tern. Lad smørret gyldne i en tykbundet gryde. Del kødet i 2 portioner og brun hver portion for sig. Læg alt kødet tilbage i gryden. Knus peberkornene let og tilsæt dem sammen med estragon og vand. Bring retten i kog, og kog den ved svag varme, under låg i ca. 10 min. Tilsæt creme fraiche. Varm godt igennem og smag til med salt og peber.

Serveres med Løse ris, dampede forårsløg, broccoli.





karakterer:
Opskriften er vist 19339 gange,
og udskrevet 275 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu